Kayseri'de öldürülen Arife öğretmenin cenazesi toprağa verildi

Kayseri'de öldürülen Arife öğretmenin cenazesi toprağa verildi

Kayseri'de dün sokak ortasında öldürülen öğretmen Arife Nur Sarıoğlu, Yahyalı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri'nin Talas İlçesinde dün T.T tarafından öldürülen öğretmen Arife Nur Sarıoğlu için Camii Kebir Camisi'nde cuma namazı sonrası düzenlenen cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Yahyalı Kaymakamı Yunus Emre Altıner, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sarıoğlu'nun naaşı, namazın ardından 100. Yıl Mahallesi'ndeki Kitirli Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Özel bir okulda görev yapan Arife Nur Sarıoğlu, dün Talas ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi'nde T.T. tarafından tabancayla vurularak öldürülmüş, intihar girişiminde bulunan zanlı ağır yaralanmıştı. Zanlının Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki tedavisi sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN