Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi... Selde kaybolan son kişinin de cansız bedenine ulaşıldı

Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi... Selde kaybolan son kişinin de cansız bedenine ulaşıldı

Kırklareli’nde yaşanan sel faciasında 5 kişi hayatını kaybetmişti. Arama çalışmalarının devam ettiği son kişinin ise bugün cansız bedenine ulaşıldı. Böylece felakette ölü sayısı 6'ya yükseldi.

Kırklareli’nde meydana gelen yağışların neden olduğu sel felaketinde, vatandaşların yaşamını yitirdiği bungalov evleri ruhsata aykırı olarak inşa ettiği tespit edilen işletme sahibi hakkında gözaltı kararı verilmişti.

11-002.jpg

CAN KAYBI 6'YA YÜKSELDİ

Sel ve taşkınların vurduğu Kırklareli Longoz Ormanları'nda bulunan bungalov tatil sitesindeki evlerin sürüklenmesi sonucu 5 kişi yaşamını yitirmişti. Bölgede kayıp 1 kişiyi arama çalışmaları da sürüyordu.

Selde kaybolan bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Felakette yaşamını yitirenlerin sayısı 6’ya yükseldi.

2-017.jpg

BÖLGEDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

AFAD, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Jandarma Arama Kurtarma, itfaiye, Ulusal Medikal Kurtarma ekipleri, Polis Arama Kurtarma Timleri ve askeri birliklerin, selin sürüklediği bungalov evlerin bulunduğu alanın yakınında kaybolan kişiyi gece termal kameralarla süren arama çalışmaları gün ışımasıyla karadan ve havadan devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN