Kısa sürede fabrikayı sardı: Bursa'da işçilerin kaldığı konteynerde korkutan yangın

Bursa’da özel bir soğuk hava deposunda işçilerin kaldığı konteynerde çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Yangında 3 işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kısa sürede fabrikaya sıçrayan yangında söndürme çalışmaları sürüyor.

Bursa'da işçilerin kaldığı konteynerde büyük bir yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, saat 23.00 sıralarında Gürsu ilçesinde Ağaköy’de özel bir soğuk hava deposunda işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü ve fabrikayı da sardı. Yangına ilk müdahaleyi işçiler ve bölge sakinleri yaptı.

bb.jpg

ALEV VE DUMANLAR YÜKSELDİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler de ihbar üzerine bölgeye sevk edildi. Fabrikadan gökyüzüne yükselen alevler ilçenin bir çok noktasından görülüyor.

zzzz.jpg

3 İŞÇİ HASTANEYE KALDIRILDI

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürerken, olay yerine gelen ambulanslarla yangından etkilenen 3 işçi hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı.

Depodaki işçilerin gece vardiyasında olduğu belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN