Kocaeli'de erkek vahşeti! Cansu'yu ormanlık alanda öldürdü

Kocaeli'de erkek vahşeti! Cansu'yu ormanlık alanda öldürdü

Kocaeli'de korkunç bir olay yaşandı. Erdem K., tartıştığı Cansu Güneş'i ormanlık alana götürüp silahla ateş ederek öldürdü. Güneş yapılan otopsinin ardından Çayırova’da toprağa verilirken Erdem K. tutuklandı.

Dehşete düşüren olay, Kocaeli Çayırova'da meydana geldi. Cansu Güneş, tartıştığı sevgilisi Erdem K. tarafından ormanlık alanda silahla öldürüldü. Erdem K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Genç kadın ise yapılan otopsinin ardından Çayırova’da toprağa verildi.

ORMANLIK ALANA GÖTÜRÜP SİLAHLA ATEŞ ETTİ

4 Şubat günü Kocaeli'nin Çayırova ilçesi Şekerpınar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi yakınlarındaki ormanlık alanda meydana gelen olayda ticari taksi şoförü olan Erdem K. (26), kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi Cansu Güneş’i (26) konuşmak için arabasına çağırdı. Burada bir süre konuşan ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın daha da büyümesi üzerine Erdem K., yanında getirdiği tabancayı çıkararak Cansu Güneş’e 5 el ateş etti. Genç kadın kanlar içinde yere yığılırken, Erdem K. ise olay yerinden kaçtı. Olayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Öte yandan Güneş’in ölümüne sebep olan Erdem K.’nin, olayın ardından polis merkezine giderek teslim olduğu öğrenildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Sorgulanmak üzere Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne götürülen şahıs, buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Erdem K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Genç kadın ise yapılan otopsinin ardından Çayırova’da toprağa verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN