Kolunu makinaya kaptıran 21 yaşındaki fabrika işçisi hayatını kaybetti

Kolunu makinaya kaptıran 21 yaşındaki fabrika işçisi hayatını kaybetti

Batman'da bir çırçır fabrikasında çalışan 21 yaşındaki işçi, makinanın önce kolunu, sonra vücudunun bir kısmını yutması sebebiyle ağır yaralanıp, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Batman merkezde bir çırçır fabrikasında meydana gelen olayda; işe yeni başladığı öğrenilen 21 yaşındaki Helin Egüz, çalıştığı fabrikada iş makinesine kolunu kaptırdı. Kolunu kurtarmaya çalışırken vücudunun bir kısmı da makineye takılan genç kadın, ağır yaralandı

Fabrika çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık Ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıya olay yerinde ilk müdahalesini yaptıktan sonra Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Egüz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Egüz'ün cenazesi Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN