Kooperatifçilik birimi çalışmalarına başladı

Kooperatifçilik birimi çalışmalarına başladı

Belediye Başkanımız Ali Kemal DEVECİLER’ in talimatı ile İlimizde bir ilk olarak kurulan “Yerel Kalkınma ve Kooperatifçilik Birimi” çalışmalarına başladı.

İlçemizdeki Kooperatifler için projeler üretmeyi amaçlayan, kooperatiflerin hibe ve desteklerden faydalanabilmesi için çalışmalarına başlayan birim ziyaretlerine devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcısı Murat YAZGAN ve İşletme ve İştirakler Müdürü Murat BEKTAŞ tarafından bugün Balıkesir’de, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Murat KAR ile görüşme gerçekleştirildi. Ardından Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah GÜÇ ve Kırsal Ekonominin Gelişmesi Birim Başkanı H. Kerem ÖNER’ e ziyaretlerde bulundular. Yapılan ziyaretlerde Belediyemiz bünyesinde kurulan birimimiz hakkında bilgiler verildi. Karşılıklı olarak yapılabilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Balıkesir’deki ziyaretlerin ardından Burhaniye Kaymakamlığı OSB biriminde yapılacak çalışmalarla ilgili görüşmeler yapıldı.

İlçemizdeki tarımın, zeytinciliğin ekonomik olarak hak ettiği yeri alabilmesi için Kooperatifçiliğin öneminin bilincinde olduklarını belirten Başkan DEVECİLER Burhaniye Belediyesi olarak bu konuda da öncü olacaklarını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN