Köpeği gören haline acıyor ama... 'Zabıta geliyor' denilince işin aslı ortaya çıktı: Engelli sanılan köpek bakın ne yapıyor

Bursa'da yüzleri güldüren olay kameralarla kayda geçti! Köpeği gören haline üzülüyor, engelli sanıyor! Ancak 'zabıta geliyor' dendiğinde ise bakın ne yapıyor...

Bir köpek, engelli taklidi yaparak insanlardan yardım istediği anlar, izleyenleri kahkahalara boğdu. Ancak beklenmedik bir anda, "zabıta geliyor" uyarısıyla panikleyen köpek, kaçarak görenleri şaşırttı.

Bursa'da meydana gelen bu ilginç olay, günlük yaşamda nadir rastlanabilecek bir durumu yansıtıyor. Sokaklarda dolaşan bir köpek, insanların ilgisini çekmek için engelli taklidi yapmaya başladı. Yavaş adımlarla yürüyüp zorlanıyormuş gibi görünen köpek, etrafındakilerin dikkatini çekmeyi başardı. İnsanlar, köpeğin yardıma ihtiyacı olduğunu düşünerek ona yaklaşmaya başladılar.

Ancak tam bu sırada, birisi "zabıta geliyor" dedi. Bu uyarı üzerine köpek, bir anda paniğe kapılarak kaçmaya başladı. Olayı izleyenler, köpeğin ani tepkisi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN