Korkunç anlar kameraya yansıdı: Benzin alırken çakmak yaktı, ortalık alev topuna döndü

Aksaray'da Mustafa Akil isimli bir kişi benzin almak için uğradığı istasyonda çakmak yakınca ortalık alev topuna döndü. 2 kişinin yaralandığı olay güvenlik kameralarına yansıdı.

Aksaray'da benzin almak için uğradığı istasyonda çakmak yakan Mustafa Akil isimli bir kişi alevler içinde kaldı. ATV aracı ve akaryakıt istasyonu çalışanı Mehmet Akbulut'un vücudunun çeşitli yerleri yandı. Olay anı benzin istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 27 Temmuz Çarşamba günü Büyük Bölcek Mahallesi Büyük Bölcek Caddesindeki bir akaryakıt istasyonunda yaşandı. Mustafa Akil, ATV aracıyla akaryakıt istasyonuna girdi.

Yangın tüpleriyle müdahale etti

İstasyon çalışanı Mehmet Akbulut, araca yakıt doldurduğu sırada arkadaşıyla birlikte ATV'nin üzerinde oturmaya devam eden Mustafa Akil, bir anlık dalgınlık sonucu elindeki çakmağı ateşledi. Bunun üzerine ATV alev topuna dönerken, Akil ve Akbulut alevlerin arasında kaldı, arkasında oturan arkadaşı ise araçtan inip koşarak kurtuldu. İstasyon çalışanları, pantolonu sağ dizine kadar tutuşan Akil ile yerde sürüklenen ve kıyafetlerinin büyük bir bölümü alev alan Akbulut'a yangın tüpleriyle müdahalede bulundu.

2 kişi yaralandı

Çalışanlar, ardından alev topuna dönen ATV aracına da müdahale etti. Vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Akil ve Akbulut, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı 2 kişi, buradaki müdahalenin ardından Konya Şehir Hastanesine sevk edildi. Tedaviye alınan 2 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN