Korku dolu anlara neden olan yangın tarihi ahşap binayı 'yok' etti

Korku dolu anlara neden olan yangın tarihi ahşap binayı 'yok' etti

Edirne’de, kimsenin yaşamadığı ve atıl durumda bulunan iki katlı tarihi ahşap bina da yangın meydana geldi. Alevler kısa bir süre içerisinde binayı sararken, ekipler uzun bir süre yangının söndürülmesi için uğraştı. Uzun uğraşlardan sonra binada ki yangın söndürüldü.

Edirne’nin Babademirtaş Mahallesi, Karanfiloğlu Caddesi’nde bulunan metruk haldeki tarihi ahşap binada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

1-001.jpg

Polis ekipleri bir yandan çevre güvenliği alırken bir diğer yandan da yangının sıçraması ihtimali nedeniyle yan evlerde yaşayan vatandaşları uyandırdı. İtfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Yaklaşık 1 saat süren çalışmalar neticesinde yangın kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle tarihi bina adeta küle döndü.

'BİR ANDA ALEVLER YÜKSELDİ'

Mahalle sakinlerinden Hakkı Rast, polis ekiplerinin kendilerini uyandırdığını ve binayı tahliye ettiklerini söyledi. Rast, ailece dışarı çıktıklarında her yerin alevler içinde olduğunu anlattı. Bir diğer vatandaş Zeki Yılmaz, sesleri duyunca dışarı çıktığını ve alevlerin yükseldiğini gördüğünü belirtti. Polis ekipleri olayla ilgili inceme başlattı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN