Kumluca’da Büyük Zafer'in 101. yılı Merve Özbey konseri ile kutlandı

Kumluca’da Büyük Zafer'in 101. yılı Merve Özbey konseri ile kutlandı

Yurdumuzu istilaya kalkışan düşmanlara karşı verilen amansız mücadelenin zaferle sonuçlandığı Başkomutanlık Meydan Muharebesi´nin 101. yıl dönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Kumluca’da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Kumluca Belediyesi’nin düzenlediği program Zaferin Silueti Halk Oyunları Gösterisi başladı. Atatürk ve bir kadın bir erkek askerin temsilinden oluşan gösteri duygu dolu anlara sahne oldu ve izleyicilerden tam not aldı.

Başkan Köleoğlu Cumhuriyet ve Bayrak temalı şiir okuyarak Büyük Zaferin 101. Yılında Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize şükranlarını sundu ve “Büyük Ailemin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum” dedi.

Halkın büyük ilgisini toplayan Merve Özbey konserinde, sanatçının şarkılarının yanı sıra marşlar söylenerek Büyük Zafer kutladı. Merve Özbey’e Başkan Köleoğlu ve eşi Nurgül Köleoğlu; çiçek takdiminin yanında Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca’da yetişen ürünlerden hazırlanan reçeller, kurutulmuş meyve, sebzeler ve Kumluca Belediyespor formasını hediye ettiler.

Kutlamada atılan çok sayıda havai fişek ile izleyenlere gökyüzünde bir şölen sunuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN