Kurtlar Vadisi’nin ünlü kıraathanesi yandı

Kurtlar Vadisi’nin ünlü kıraathanesi yandı

Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü sahnelerinden birinin çekildiği, Maltepe'deki tarihi kıraathanede yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırılırken, alevler kıraathanenin bitişiğinde bulunan restorana da sıçradı. Kıraathanede büyük çaplı hasar meydana geldi.

İstanbul'un Maltepe ilçesi Yalı Mahallesi'nde bulunan ve bir dönem Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü sahnelerinden birinin çekildiği tek katlı tarihi kıraathanede, saat 09.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kıraathanenin çatı kısmında başlayan yangın kısa sürede büyürken dumanların çıktığını gören vatandaşlar, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangın esnasında kıraathanenin üst kısmında kalan iki kişi kendilerini dışarı attı.

1-010.jpg

YAN RESTORANA DA SIÇRADI

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangını söndürmek için çalışma yürüttü. Alevler kıraathanenin bitişiğinde bulunan restorana da sıçrayarak maddi hasara sebep oldu. Çıkan yangında, kıraathanede büyük çapta hasar meydana gelirken çatıda kısmi çökme meydana geldi.

Dumandan etkilenen iki kişi sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Tarihi kıraathanede çıkan yangın çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN