Latin müziğin efsanevi ismi Ricky Martin Antalya'da konser verecek

Latin müziğin efsanevi ismi Ricky Martin Antalya'da konser verecek

Latin müziğin efsanevi ismi Ricky Martin, 31 Temmuz'da Antalya'da hayranlarıyla buluşacak. 2016 yılında EXPO'nun açılışında Antalya'yı mest eden Martin, bu sefer de Regnum Carya'nın Pearl Etkinlik Alanı'nda unutulmaz bir konser verecek.

Regnum Live in Concerts, Antalya'ya Latin müziğin efsanevi ismi Ricky Martin'i getiriyor. 31 Temmuz 2024'te Belek'teki Regnum Carya'nın Pearl Etkinlik Alanı'nda hayranlarıyla buluşacak olan Martin, sevilen şarkılarını seslendirerek unutulmaz bir gece yaşatacak.

"Regnum Live in Concert" serisi daha önce Jennifer Lopez, Dua Lipa, Christina Aguilera, Tom Jones, Rita Ora, Jason Derulo, James Arthur, Tom Odell, Pink Martini ve Anne Marie gibi dünya yıldızlarının unutulmaz konserlerine ev sahipliği yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN