Mağazada indirim izdihamı: Ucuz iPhone için birbirlerini ezdiler

Kırıkkale'de bir mağaza 10. yılına özel ev eşyaları ve iPhone markalı cep telefonlarında indirim yaptı. İndirimi duyan vatandaşlar mağazanın önünde kalabalık oluşturdu. Mağaza sahipleri kapıları açtığında içeriye girmek isteyen vatandaşlar nedeniyle izdiham yaşandı.

Kırıkkale’de bir mağaza, kuruluşunun 10. yıl dönümüne özel ev eşyalarında ve iPhone marka telefonda indirim yapınca gece saatlerinden beri bekleyen vatandaşlar izdiham yarattı.

Bazı vatandaşlar ise ezilme tehlikesi geçirdi. İndirimli ürünlerden almak isteyenler birbirleriyle yarıştı. Özel indirimde satışa sunulan iPhone marka telefonu alabilmek için sıraya giren vatandaşlar arasında da itiş kakış yaşandı.

"SABAHA KADAR BEKLEDİK"

Saat 02.00’den itibaren mağazanın önünde beklediğini belirten Kenan Ürün, "Soğukta bekledik. Yatağımızı battaniyemizi aldık, geldik. Gece saat 02.00’den beri buradaydık. Sabaha kadar bekledik. Saat 11.00’e kadar kapının girişinden ayrılmadık. Allah’ın izniyle hakkımızı da aldık. Hayalimizdi, denk gelmiş oldu. Biriktirdiğimiz parayla aldık. 20 bin 100 liraya satın aldım. Fiyatı yüksekti, buradan daha ucuza almış olduk" diye konuştu.

Saatlerce mağaza önünde beklediğini ifade eden Berkay Akat (18) ise, "Saat geceden beri bekliyorum. Hiç bir şey alamadım. İPhone 11 alanlar varsa buradan sesleniyorum. 2 bin TL üstünü vereyim, bana satın. Anında nakit ödeyeceğim" dedi.