Maltepe'de 3 katlı binada yangın

Maltepe'de 3 katlı binada yangın

Maltepe'de 3 katlı bir binadan çıkan yangın bitişiğindeki 2 binaya da sıçrayınca korku ve paniğe neden oldu. Mahalleli kendini sokağa atarken, yangın itfaiyenin 1 saat süren çalışmaları soncunda kontrol altına alındı.

Maltepe'de 3 katlı binanın zemin katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede binanın tamamını saran alevler bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın nedeniyle binalarda yaşayanlar kendilerini dışarı atarken, büyük korku ve panik yaşandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Ekipler yerden ve merdiven aracılığıyla yangına müdahale etti. Polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı. Yangın, itfaiyenin 1 saat süren çalışması sonrasında kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, binalarda büyük çapta hasar oluştu.

Bir mahalleli, "Arkadaki adam şömine yakıyordu. Bahçesinde de benzin dolu. Hepsi birden patladı, yoksa bu kadar sürer mi yangın. Onun binasından diğer binalara sıçradı" diye konuştu. Polis ve itfaiyenin yangının çakış nedenine ilişkin incelemesi devam ediyor.

basliksiz-1m.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN