Mansur Başkan resmen duyurdu! Başvurana ücretsiz olacak! 153’ü aramanız yeter

Mansur Başkan resmen duyurdu! Başvurana ücretsiz olacak! 153’ü aramanız yeter

Ankaralılara müjdeyi Mansur Yavaş verdi! Başvuran herkes ücretsiz olarak faydalanabilecek! Yalnız tek bir şartı var! Tek yapmanız gereken ise 153'ü aramak...

Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankaralılara sevindirici haberi duyurdu. Başvuran herkes, ücretsiz hizmetten yararlanabilecek. Tek yapmanız gereken ise 153 numarasını aramak.

ANKARA'DA YAŞAYAN VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ

63e6ab77470a9b2c8cd22f88.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi, büyük bir kitleyi ilgilendiren barınma desteği konusunda önemli bir adım attı. Ücretsiz ve bedava olarak sunulacak olan bu hizmet, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ekibi tarafından duyuruldu.

153'Ü ARAYARAK BAŞVURABİLİRSİNİZ

atre.jpg

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ekibi, resmi sosyal medya hesapları üzerinden bu konuda açıklama yaptı. T.C. vatandaşları için sağlanacak olan ücretsiz ve bedava barınma desteğine dikkat çekilen açıklamada, başvuruların Başkent 153 hattı üzerinden yapılacağı belirtildi.

DEPREMZEDELER FAYDALANABİLECEK

tre.jpg​​​​​​​

6 Şubat deprem faciasının ardından Ankara'ya sığınan depremzedelerin devlet yurtlarında geçici olarak konaklatıldığı bilgisi verildi. Ancak eğitim sürecinin başlamasıyla birlikte, depremzedelerin yeni ve ücretsiz barınma ihtiyaçları için Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni lokasyonlar belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ankara'da yaşamını sürdüren ve öğrenci yurtlarından ayrılmak zorunda kalan ihtiyaç sahibi depremzede vatandaşlarımız, konaklama ihtiyaçlarının giderilmesi için Başkent 153 hattımızdan bizlere başvurabilirler."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN