Mansur Başkan’dan Ankaralılara büyük müjde! Ramazandan önce cepler doldu, yüzler güldü: 198 bin 812 aileye %70 zam...

Mansur Başkan’dan Ankaralılara büyük müjde! Ramazandan önce cepler doldu, yüzler güldü: 198 bin 812 aileye %70 zam...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardım ödemeleriyle dikkat çekiyor. Bu kapsamda müjdeli haber Başkan Mansur Yavaş’tan geldi. Mansur Başkan Ramazandan önce 198 bin 812 aileye %70 zam yaptı. İşte ödemelerin detayları…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan sosyal destek ödemelerinin yanı sıra belediyeler de çeşitli projeler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatıyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ramazan ayından önce ihtiyaç sahibi vatandaşlara yine destek eli uzattı.

198 BİN 812 AİLEYE ÖDEME YAPILDI

ABB, maddi olarak sıkıntı içinde olan 31 bin 767’si emekli olacak şekilde toplamda 198 bin 812 aileye Ramazan ayından önce 2.000 TL genel ihtiyaç desteği ödemesi yaptı.

abb-sosyal-yardim-odemesi-1.jpg

ABB tarafından yapılan açıklamada ödemelerle ilgili şu bilgilere yer verildi:

"Artan ekonomik zorluklar nedeniyle 2024 sosyal destek ödemelerini yüzde 70 artırdık. Bu doğrultuda, 31.767'si emekli olmak üzere ekonomik zorluklar yaşayan toplam 198.812 aileye Ramazan Ayı öncesinde 2000 TL genel ihtiyaç desteği ödemesi yatırıldı. Ekonomik zorluklar yaşayan hemşehrilerimiz ve çocukların yanında olmaya devam edeceğiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (33)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
33 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN