Mansur Yavaş o EGO şoförünü affetmedi! Vatandaşa saygısızlık cezasız kalmadı

EGO otobüsünde yaşanan o olay karşısında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sessiz kalmadı. Vatandaşa o muameleyi yapan EGO şoförünü affetmeyen Yavaş, hemen işlem başlattı. İşte detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Şehrin kalabalığına bağlı olarak yoğun olan trafik ve beraberinde gelen otobüs, dolmuş ya da metro gibi problemler bitmek bilmiyor. Öyle ki insanlar artık kalabalık otobüslerden değil kendilerine saygısızlık yapan şoförlerden şikayetçi oluyor. Bu kapsamda 1 Mart akşam saatlerinde meydana gelen bir olayda EGO şoförü yolcuları olması gereken yerde indirmedi. Hal böyle olunca yolcular isyan etti. Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş ise bu olay karşısında sessiz kalmadı.

yeni-proje-7.jpg

YOLCULAR ŞİKAYETÇİ OLDU

Sosyal medya üzerinden Ankara’nın trafik olaylarını paylaşan “Ankara Trafik Radar” isimli hesap dün akşam saatlerinde Ankara’da yaşanan yeni bir olayı paylaştı. Bir vatandaşın söz konusu bu hesaba mesaj atarak EGO şoförünü şikayet etmesiyle başlayan olayda şoförün yolcuları trafiğin ortasında indirdiği öğrenildi. Konuyu anlatan mağdur vatandaş, sayfaya attığı mesajda şu sözleri kullandı:

“Sayın admin 339 -112 Mamak şehir hastanesi özel halk otobüsü şoförü her seferinde armada durağına girmeyerek bizleri Eskişehir yolu gibi yoğun trafiği olan yolun ortasında bırakıyor. Hayatımızı tehlikeye attığı gibi trafiği de tehlikeye sokuyor. Lütfen sesimizi yetkililere dumurunki bunun gibi şoförler bu meslekte temizlensin. Kameraya çektiğimi görümcede o kadar rahat ki sırıtıyor utanmadan. Olay saati 1 Mart 2024 saat 21:30 civarı.”

yeni-proje-8.jpg

MANSUR YAVAŞ HEMEN MÜDAHALE ETTİ

Söz konusu sayfanın sosyal medyada yaptığı bu paylaşım sonrasında Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş, hemen harekete geçerek vatandaşa yapılan bu saygısızlığa sessiz kalmadı. Armada önünde durağa girmeyerek yolcuyu Eskişehir yolunun ortasına indiren halk otobüsü belediye ekipleri tarafından parka çekildi. Öte yandan otobüsün şoförü hakkında ise idari ceza uygulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN