Mansur Yavaş, yeni uygulamayı duyurdu: Çıkarın telefonunuzu!

Mansur Yavaş, yeni uygulamayı duyurdu: Çıkarın telefonunuzu!

Mansur Yavaş, seçim kampanyasına ait iletişim uygulamasını “Gençler şimdi çıkarın telefonunuzu… Ama bu sefer uygulamamızı indirmek için” diyerek tanıttı. Yavaş, “Uygulamayı 15 Mayıs’ta gönül rahatlığıyla silebilirsiniz. Bahar sizi bekliyor olacak. O gün telefona değil, lütfen göğe bakın” dedi.

Mansur Yavaş, 14 Mayıs 2023’te gerçekleşecek seçimlere yönelik hazırlanan mobil uygulamayı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla tanıttı.

“GENÇLER ŞİMDİ ÇIKARIN TELEFONUNUZU”

Paylaşımına “Gençler, şimdi çıkarın telefonunuzu” sözleriyle başlayan ve özellikle gençlere seslenen Yavaş, “Ama bu sefer uygulamamızı indirmek için. Mansur Yavaş 2023 seçim uygulamamızı hemen indirerek bize katılabilirsiniz. Programlardan haberdar olabilirsiniz. Arzu ederseniz de gönüllü olarak çalışmalarımıza katılabilirsiniz ve fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Şunu da belirteyim; uygulamayı 15 Mayıs’ta gönül rahatlığıyla silebilirsiniz. Bahar sizi bekliyor olacak. O gün telefona değil, lütfen göğe bakın” ifadelerini kullandı.

GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARINA KATILABİLECEKLER

“Mansur Yavaş 2023” mobil uygulaması ile vatandaşlar; gönüllülük çalışmalarına katılabilecek, dilek/öneri/şikâyet bildiriminde bulunabilecek ve bildirimlerin durumunu anlık olarak takip edebilecek.

Uygulama; IOS işletim sistemine sahip cihazlar için https://apps.apple.com/tr/app/mansur-yava%C5%9F-2023/id6446843952?l=tr… linkinden ve AppStore’dan, Android cihazlar ise Google Play Store üzerinden ve https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.com.mansuryavas&gl=TR… linkinden uygulamayı indirilebilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN