Merkezefendi ailesinden geleneksel bayramlaşma

Merkezefendi ailesinden geleneksel bayramlaşma

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Ramazan Bayramı öncesi çalışma arkadaşları ile bir araya gelerek ek protokol müjdesi verdi. Başkan Doğan, “Zorlu ekonomik şartlarda, çalışma arkadaşlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek adına Belediye İş Sendikamızla ek protokol imzaladık. Hepimiz için hayırlı olsun” dedi.

Her bayramda olduğu gibi Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Ramazan Bayramı öncesinde de çalışma arkadaşları ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

BAŞKAN ŞENİZ DOĞAN’DAN EK PROTOKOL MÜJDESİ

Başkan Doğan çalışma arkadaşlarına, Belediye İş Sendikası ile ek protokol imzaladıklarını duyurdu. Ana hizmet binası ve kademelerde gerçekleştirilen bayramlaşma programına geçmişte milletvekilliği ve bakanlık görevlerinde bulunan Adnan Keskin, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personel katıldı. Başkan Doğan, çalışma arkadaşlarıyla tek tek bayramlaşarak iyi bayramlar diledi.

“BÜYÜK BİR UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Merkezefendi’yi geliştirmek ve güzelleştirmek için çalışma arkadaşlarıyla büyük bir özveri ile çalıştıklarını belirten Doğan, bayramlaşmaların çok kıymetli olduğunu söyledi. Başkan Doğan, “Yorulmadan, özveri ile çalışan arkadaşlarımıza bir bayram müjdesi vermek istiyorum. Zorlu ekonomik şartlarda, yaşam koşullarını iyileştirmek adına Belediye İş Sendikamızla ek protokol imzaladık. Hepimiz için hayırlı olsun. Geride bıraktığımız dört yıl boyunca beraber yol aldığımız, Merkezefendimizi geliştirmek ve güzelleştirmek için birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlarıma ve ailelerine mutlu ve sağlıklı nice bayramlar diliyorum” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN