Mersin'de 2 kaza, 18 yaralı

Mersin'de 2 kaza, 18 yaralı

Tarsus'ta meydana gelen iki ayrı kazada 18 kişi yaralandı. Her iki kazada yaralanan 18 kişi çeşitli hastanelere sevk edildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde iki ayrı trafik kazası meydana geldi. İlk kaza Tarsus Mersin istikameti D-400 Karayolu Yeni Hal Kavşağında meydana gelirken, ikinci kaza ise Tarsus-Mersin istikameti TEM otoyolu Doğu Kavşağı yakınlarında yaşandı.

D-400'DE 10 YARALI

İlk kazada kavşaktan dönmek isteyen D.Ş. idaresindeki otomobil ile Adana istikametine seyir halinde olan U.S.’nin kullandığı transit araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle transit araç yan yattı. Kazada iki araçta bulunan toplam 10 kişi hafif yaralandı.

TEM'DE 8 YARALI

İkinci kazada ise A.B. idaresindeki otomobil ile M.M.’nin kullandığı otomobil çarpıştı. Kazada araç sürücüleriyle birlikte 8 kişi yaralandı. Otomobillerin birinde sıkışan yaralılar olay yerine sevk edilen Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı.

Her iki kazada yaralanan 18 kişi çeşitli hastanelere sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN