Merzifon 5. Kitap Fuarı 200 şair ve yazarla kapılarını açıyor

Merzifon 5. Kitap Fuarı 200 şair ve yazarla kapılarını açıyor

Merzifon Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Merzifon Kitap Fuarı, 14 Mayıs ile 22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Dokuz gün sürecek olan bölgenin en büyük kitap fuarına aralarında KARAR yazarı Akif Beki'nin de olduğu 200’ün üzerinde şair, yazar ve gazeteci sevenleriyle buluşacak. 231 yayınevinin katılacağı fuarda, söyleşiler, şiir dinletileri, gösteriler ve imza günleri gibi etkinlikler düzenlenecek

Merzifon Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 5. Kitap Fuarı, 14 Mayıs’ta kapılarını açmaya hazırlanıyor. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı da içine alacak olan fuar, 14 Mayıs-22 Mayıs tarihleri arasında Merzifon Kapalı Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, bu hafta sonu başlayacak olan kitap fuarının hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, tüm kitapseverleri fuara davet etti.

BÖLGENİN EN PRESTİJLİ KİTAP FUARI

Başkan Alp Kargı, bölgenin en prestijli kitap fuarı olarak ifade ettiği Merzifon Kitap Fuarı’nda, önceki yıllarda seçkin yayınevlerini ağırladıklarını kaydederek “Her yıl bir öncekinden daha iyisini daha niteliklisini düzenlemeyi amaç edindiğimiz kitap fuarımıza kitapseverlerin gösterdikleri yoğun ilgi bu amacımızda bizlere rehberlik edip, güç veriyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla halkımızın her türlü ihtiyacına karşılık vermeye çalıştığımız gibi, kültürel ve sanatsal ihtiyaçlarını karşılamak için de elimizden geleni yapmaktayız. Havaalanına sahip olan ve coğrafi konum itibariyle de stratejik bir noktada bulunan şehrimizde gerçekleştirdiğimiz kitap fuarımız, çevre il ve ilçelerden gelen ziyaretçileri tarafından da yoğun ilgi görüyor.

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’YLA TAÇLANACAK

Başkan Kargı; “Kazandığımız deneyim, kitap dostlarının desteği ve kıymetli yayınevlerinin özverisiyle 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı da içerisine alan tarihte, bu yıl çok daha güzel ve kalabalık bir kitap fuarı olacağına inandığımız Merzifon 5. Kitap Fuarı’mızı 14 Mayıs – 22 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Merzifon 5. Kitap Fuarı’mızda siz değerli kitap dostlarını ağırlamaktan ve yediden yetmişe herkese hitap edecek olan bu saygın, nezih ortamı sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyacağız.” diye konuştu.

1.jpg

200’ÜN ÜZERİNDE ŞAİR VE YAZAR OKURLARIYLA BULUŞACAK

Her yaştan ve her kesimden okuyucuyu bir araya getirmeyi başaran Merzifon Kitap Fuarı’nın bu yılki mottosu ise “ Kitap Herkesi Buluşturur” olarak belirlendi.

14-22 Mayıs tarihlerinde saat 10:00 ile 21.30 arası ziyarete açık olacak olan fuarda; KARAR yazarı Akif Beki, Haydar Ergülen, Murat Ağırel, Timur Soykan, Ataol Behramoğlu, Nebil Özgentürk, Saygı Öztürk, Kadri Gürsel, Ahmet Mümtaz Taylan, Şükrü Erbaş, Mustafa Balbay, Cihat Yaycı, Sezen Tatlı, Servet Şan, Tülay Demir Oktay, Nazan Arısoy, Melis Bozkurt, Gökhan Günaydın, Ercan Kesal, Pelin Batu, Ayşen Şahin, Fatih Yaşlı, İbrahim Varlı, Ateş İlyas Başsoy, Barış İnce, Özlem Özdemir, Sibel Hürtaş, Eren Aysan, Zeynep Altıok, Nasuh Mahruki gibi birbirinden değerli 200’ün üzerinde şair, yazar ve gazeteci düzenlenecek olan söyleşilerde okuyucuyla buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN