Metal fabrikasında yangın çıktı: Kaynak ustası son anda kurtuldu

Metal fabrikasında yangın çıktı: Kaynak ustası son anda kurtuldu

Bursa'daki bir imalathanede vinç asılması esnasında kaynaktan çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu. Vinçten atlayarak kurtulan kaynak ustası ve kaçan elemanların ihbarı üzerine olay yerine çok ekip sevk edildi.

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Ürünlü Mahallesindeki bir metal imalathanesinde yangın meydana geldi. Alevlerin sardığı imalathanedeki yangının vinç asılması esnasında kaynaktan çıkan kıvılcımlar, duvar içindeki izolasyon malzemelerini tutuşturmasıyla meydana geldiği öğrenildi.

Vinçten atlayarak kurtulan kaynak ustası ve kaçan elemanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına ait ekipler sevk edildi. Kısa sürede sönen izolasyon malzemeleri, yan yana bulunan 3 imalathaneyi kullanılmaz hale getirdi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik tedbiri alırken, itfaiye ekipleri de yangının diğer işletmelere sıçramaması için soğutma çalışmalarını sürdürdü. Yangınla ilgili tahkikat devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN