Mezarlıklar bayrama hazırlanıyor

Mezarlıklar bayrama hazırlanıyor

Giresun Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü verdiği ücretsiz cenaze hizmetlerinin yanı sıra mezarlıkların temizlik ve bakımlarını da düzenle bir şekilde sürdürüyor.

Bu kapsamda ekipler yaklaşan Kurban Bayramı öncesi sorumluluk sahasında bulunan mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması gerçekleştiriyor.

Samanlıkkıranı Mezarlığı ve Yeni Mezarlık ile Erikliman, Yalı, Teyyaredüzü, Seldeğirmeni, Kavaklar, Kayadibi, Cumhuriyet, Çaykara, Aksu (Adatepe), Küçükköy ve Aydınlar mahallelerinde bulunan 15 mezarlığın ot biçme ve temizlik çalışmaları tamamlandı. Vatandaşların kabir ziyaretlerini daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yapabilmeleri için yürütülen çalışmalar titizlikle yürütüldü.

Vatandaşlar, yapılan temizlik ve bakım çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, mezarlıkların bakımlı ve düzenli bir hale getirilmesinin hem manevi açıdan hem de çevre temizliği açısından oldukça önemli olduğunu ifade etti.

Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileri ise, yapılan çalışmalarla birlikte vatandaşların hem bayramlarda hem de diğer zamanlarda mezarlıklara rahatça ulaşabilmesi ve ziyaretlerini huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmesinin amaçlandığını bildirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN