Millet İttifakı MHP'nin kalesinde iddialı

Millet İttifakı MHP'nin kalesinde iddialı

Türkiye'nin kaderini belirleyecek 14 Mayıs seçimlerine 5 gün kaldı. Siyasi partiler ve cumhurbaşkanı adayları son günlerde çalışmalarını yoğunlaştırdı. CHP, 'Umudu Taşı' projesi kapsamında Adana'nın Kozan ilçesinde ziyaretlerini gerçekleştirdi. CHP Kozan Kadın Kolları'na Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi Kozanlı Av. Sudiye Gizem Aksoylu da eşlik etti.

Türkiye, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek tarihi seçimlere odaklandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kalesi Kozan'da da çalışmalarını sürdürüyor. CHP'nin çalışmalarına vatandaşlardan yoğun ilgi gösterilirken CHP Kozan Kadın Kolları ile birlikte Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi Kozanlı Av. Sudiye Gizem Aksoylu da sahaya indi.

SEÇİM SONRASINDA YAPILACAKLAR ANLATILDI

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortaya koyduğu “Aile Destekleri Sigortası’nı” anlatmak üzere sahaya inen ekip, Kozan’daki haneleri tek tek ziyaret ederek kadınların dertlerini dinliyor ve onlara Cumhuriyet Halk Partisi’nin vaatlerini anlatıyorlar.

CHP Kozan Kadın Kolları sahaya inmeden önce uzman eğitmenler tarafından etkili iletişim, siyasi iletişim ve parti politikaları alanlarında yoğun bir eğitime tabi tutuldu, sahada vatandaşların dertlerini dinlemek ve CHP’nin vaatlerini anlatmak için etkili iletişime ve parti politikalarına hakim bir ekip ortaya çıkarıldı.

Kozan’da çalınmadık kapı bırakmamak üzere yola çıkan ekip, seçime kadar çalışmalarını sürdürerek başta Aile Destekleri Sigortası olmak üzere CHP’nin projelerini Kozan halkına anlatmaya devam edecekler.

kapak.jpg

4000’DEN FAZLA HANE ZİYARET EDİLDİ

Bugüne kadar 4000’den fazla haneyi ziyaret eden ekibin hedefi, Kozan’da ulaşabildikleri kadar vatandaşa ulaşarak onların dertlerine derman olacak projelerini anlatmak olacak.

Projenin koordinasyonu için memleketi Kozan’a gelerek sahaya inen Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi Av. Sudiye Gizem Aksoylu “böyle bir çalışmanın daha önce Kozan’da hiç yapılmadığını, bu çalışma ile Kozan halkının dertlerini bizzat onların ayaklarına gidilerek öğrenildiğini, bu anlamıyla çok değerli bir çalışma olduğunu” belirtti.

kapak-001.jpg

ÇALIŞMA BEŞİKTAŞ'TA BAŞLADI

Av. Sudiye Gizem Aksoylu, bu çalışmanın Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın Beşiktaş’ta başlattığı Saha Çözüm Çalışması ile ortaya çıktığını, ardından CHP Genel Merkezinin talimatıyla önce “CHP Saha Çözüm” hareketinin temelini oluşturduğunu belirtti. İlerleyen süreçte ise bu çalışma metodunun CHP İstanbul Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman öncülüğünde “Umudu Taşı” ismi ile İstanbul’da Aile Destekleri Sigortasını anlatmak üzere kullanıldığını, sonrasında ise Türkiye’de 17 il ve ilk defa bir ilçede Kozan’da “Türkiye’de Umudu Taşı” ismi ile sürdürüldüğünü belirtti.

Kozan’da Umudu Taşı Projesi kapsamında hane ziyaretlerinin yanı sıra, Kozan’ın merkezi noktalarında stant çalışmaları, esnaf ziyaretleri ve pazar gezileri yapılarak Kozan halkı ile her yerde buluşuluyor.

kapak-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN