Milyonlarca liralık vurgun: Dolandırdıkları paraları böyle harcamışlar

Milyonlarca liralık vurgun: Dolandırdıkları paraları böyle harcamışlar

Vatandaşların devre mülklerini yüksek fiyata satma vaadiyle kandırarak milyonlarca liralık vurgun yapan çetenin lideri R.T’nin lüks hayatı sosyal medyada ortaya çıktı. Özellikle yaşlıları hedef alan çetenin liderinin sevgilisini Yalova'dan alarak helikopter ile Çırağan Sarayı'na götürmesi ve evlenme teklif ettiği anlar sosyal medyada dikkat çekti.

Yalova merkezli operasyonda Devre mülk sahiplerinin bilgilerini çalan, özellikle yaşlıları hedef alan çete yakalandı. Çetenin bugüne kadar milyonlarca liralık vurgun yaptığı tahmin ediliyor.

Çete lideri R.T lüks içindeki yaşamını sosyal medyada gözler önüne seriyor.

ccccccccc.png

Görüntülerde R.T’nin özellikle kız arkadaşını Yalova'dan alarak helikopterler Çırağan Saray’ına götürmesi ve burada evlenme teklif ettiği anlar sosyal medyada dikkati çekiyor.

Devre mülkleri yüksek bedellerde yabancılara satılacağını vaat ederek vatandaşları ağına düşüren dolandırıcılar, satış için internette reklam vereceklerini söyleyerek mağdurlara kredi çektirdiği öğrenildi.

cccc.png

MAĞDUR SAYISI ARTIYOR

Bu ve benzeri yöntemlerle çok sayıda mağdurdan milyonlarca liralık parayı vurgun yapan çete üyelerinin Yalova Emniyeti’ndeki işlemleri sürüyor.

c.png

Olayla ilgili mağdur sayısının her geçen gün arttığı öğrenildi.

ccc.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN