Minibüste taciz dehşeti! Kapıları kapatıp saldırdı

Minibüste taciz dehşeti! Kapıları kapatıp saldırdı

Sakarya'da bir minibüs şoförü, aracına binen üniversite öğrencisine cinsel saldırıda bulundu. Sürücü tarafından darp edilen genç kız, arbede sırasında kaçtı. Cezaevinden yeni çıktığı ve 30 suç kaydı olduğu öğrenilen zanlı yakalanarak gözaltına alındı. Yaşanan olay Mersin'deki Özgecan Aslan cinayetini akıllara getirdi.

Sakarya’nın Erenler ilçesinde, 22 yaşında Merve K.'ye cinsel saldırı girişiminde bulunan 43 yaşındaki minibüs şoförü Serdar Serkan Y, gözaltına alındı.

Dehşete düşüren olay gece saatlerinde Yunus Emre Parkı mevkinde meydana geldi. İstanbul Üniversitesi'nde eğitim gören Merve K, Sakarya'da bulunan ailesini ziyarete geldi. Merve K., bindiği minibüste bir süre sonra tek kaldı. Sürücü Serdar Serkan Y., aracı durdurup kapıları kapattıktan sonra Merve K.'nin yanına gelip, cinsel saldırı girişiminde bulundu.

Serdar Serkan Y.'nin şiddete de maruz bıraktığı Merve K., arbede sırasında kaçarak durumu ailesine anlattı. Daha sonra Merve K.'nin şikayette bulunmasının ardından, Serdar Serkan Y., Orta Garajlar mevkinde yakalanarak gözaltına alındı.

5901592.jpg

CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKMIŞ

Serdar Serkan Y'nin, aralarında cinsel istismarın da bulunduğu 30 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin 6 gün önce cezaevinden çıkıp, minibüs şoförü olarak çalışmaya başladığı öğrenildi.

5901593.jpg

AKILLARA ÖZGECAN ASLAN CİNAYETİNİ GETİRDİ

Sakarya'da üniversite öğrencisi Merve K.'nin minibüs şoförü tarafından cinsel saldırıya uğraması akıllara Özgecan Aslan cinayetini getirdi. 19 yaşındaki Özgecan, Mersin'de 11 Şubat 2015'te bindiği minibüste şoförün cinsel saldırı girişimine direndiği gerekçesiyle öldürülmüştü.

basliksiz-1-013.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN