'MİT görevlisiyim' diyerek dolandırdı! Serbest bırakıldı

'MİT görevlisiyim' diyerek dolandırdı! Serbest bırakıldı

İstanbul'da 87 yaşındaki bir adını kendini MİT görevlisi olarak tanıtıp dolandıran kadın gözaltına alındı. Adreste yapılan aramalarda bulunan 13 bin liraya el konulduktan sonra serbest bırakıldı.

İstanbul'da bir kadının telefonla aradığı 87 yaşındaki kadını, kendini MİT görevlisi olarak tanıtarak dolandırdığı iddia edildi. İstanbul Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bilgi üzerine harekete geçti.

Kısa sürede verilen adrese geçen ve çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, yaşlı kadını dolandıran kadın şüphelinin benzer suçlardan kaydı olan G.F. olduğunu tespit etti.

SERBEST BIRAKILDI

Ekipler, yaşlı kadından 195 bin lira ve 20 bin dolar ile çok sayıda altın ziynet eşyası aldığı belirlenen zanlıyı gözaltına aldı. Adreste yapılan aramalarda bulunan 13 bin liraya el konuldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.F. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN