Muğla'da kadın cinayeti! Alzheimer hastası ablasını öldürdü

Muğla'da kadın cinayeti! Alzheimer hastası ablasını öldürdü

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan 60 yaşındaki Uğur Öner birlikte kaldığı Alzheimer hastası ablası 66 yaşındaki Canan Öner'i katletti. Kendisi de intihara kalkışan Öner polise, ablasını bakmakta zorlandığı için öldürdüğünü söyledi.

Dehşete düşüren olay dün akşam saat 23.00 sıralarında Menteşe’ye bağlı Orta Mahalle Mantarlar Sokak'ta meydana geldi. 60 yaşındaki Uğur Öner, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, aynı evde birlikte yaşadığı Alzheimer hastası olan ablası Canan Öner'in öldüğünü söyledi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Canan Öner'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Canan Öner'in cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Uğur Öner polise, ablasına bakmakta zorlandığı için öldürdüğünü söyledi.

Hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından gözaltına alınan Öner, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN