1 günde 36 yangın! Muğla'da yıldırım kabusu

1 günde 36 yangın! Muğla'da yıldırım kabusu

Muğla'da son günlerde etkili olan gök gürültülü sağanakta, orman ve makiliklerde meydana gelen 36 yangın, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangınların en büyüğü ise Marmaris'te meydana geldi ve bir hektarlık alan zarar gördü.

Muğla'da son günlerde etkili olan gök gürültülü sağanakta düşen yıldırımların neden olduğu 36 orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangınların en büyüğü Marmaris'te meydana geldi ve bir hektarlık alan küle döndü.

6.jpg

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, bazı noktalara karadan ulaşım olmadığı için denizden balıkçı tekneleriyle bölgeye taşındı.

5-001.jpg

Muğla Orman Bölge Müdürü, "Ormanın Kahramanları 36 adet yıldırım kaynaklı yangına müdahale edip söndürdü, ellerinize sağlık" paylaşımında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN