Muğla’ya AFAD’dan uyarı geldi! Yarınki planlarınızı gözden geçirin: Yalancı bahar bitti

Muğla’ya AFAD’dan uyarı geldi! Yarınki planlarınızı gözden geçirin: Yalancı bahar bitti

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Muğla için uyarı verdi. Muğla’da yaşayanlar dikkat! 5 Mart’taki planlarınızı gözden geçirin. Yalancı bahar aniden veda edecek...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan son açıklamaya göre, Muğla’da 5 Mart Salı günü şiddetli hava koşulları görülecek.

5 MART MUĞLA HAVA DURUMU

AFAD’tan Muğla’ya turuncu uyarı

5 Mart Salı günü Muğla'da beklenen yağışların kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli, hatta şiddetli olabileceği belirtildi.

AFAD tarafından yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi: “5 Mart Salı günü; (yarın) Muğla’da beklenen gök gürültülü sağanak yağışların il genelinde kuvvetli ve çok kuvvetli, yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor. Vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, hortum oluşma riski, ulaşımda aksamalar ile ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını önemle hatırlatıyoruz”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN