Müzisyen Onur Erol, çocukları eğlendirdi

Müzisyen Onur Erol, çocukları eğlendirdi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, TBMM’nin açılmasıyla beraber çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Merkezefendi Belediyesi tarafından etkinliklerle kutlandı.

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, 23 Nisan Pazar günü saat 12.00’de, ilk defa sahne alacak olan Merkezefendi Belediyesi Çocuk Orkestrası Konseri ile başladı.

Konserin ardından 13.00-15.00 saatleri arasında çocuklar tarafından ‘Kendi Anahtarlığını Tasarla’ etkinliği gerçekleştirildi. Ardından saat 15.00’de çocukları doyasıya eğlendirecek olan Vantrolog Kukla Gösterimi sahnelendi. Çocukların eğlence dolu bir gün geçireceği etkinliklerin ardından müzisyen Onur Erol saat 17.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nin açık otopark alanında sahne alarak çocuk şarkılarından oluşan bir konser verildi.

23 Nisan Pazar günü Merkezefendi Kültür Merkezi’nin açık otoparkında saat 12.00 ile 17.00 saatleri arasında yüz boyama, konser, şişme oyun grupları ve çeşitli ikramların olduğu ‘Çocuk Şenliği’ yaşandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN