Nusaybin'de bıçaklı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Nusaybin'de bıçaklı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Mardin Nusaybin'de yaşanan bıçaklı saldırıda, 18 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı. Yaralı, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde Lozan Caddesi Halk Eğitim karşısında, saat 22:30 sıralarında bıçaklı saldırı yaşandı. Edinilen bilgilere göre, bir grubun bıçaklı saldırısına uğrayan Ahmet Bilek (18) ve Abdurrahman A. ağır yaralandı. Saldırıyı gören vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

1-003.jpg

Yaralılar kaldırıldıkları Nusaybin Devlet Hastanesi acil servisinde yapılan tüm müdahaleye rağmen Ahmet Bilek (18) hayatını kaybetti. Gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere morga konulurken bıçaklı saldırıda yaralanan Abdurrahman A. ise yapılan ilk müdahalesinden sonra Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili Nusaybin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN