O belediyede çalışanlar yaşadı! Maaşlara yüzde 76 zam

O belediyede çalışanlar yaşadı! Maaşlara yüzde 76 zam

O belediyede çalışanlar bayram etti! Belediye kesenin ağzını açtı, tam yüzde 76 zam yaptı! Belediye çalışanlarına yapılan dev zam yüzleri güldürdü...

Küçükçekmece Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmesi imza töreni büyük bir katılımla gerçekleşti. DİSK Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan'ın da katıldığı törende, belediye çalışanlarını ilgilendiren önemli kararlar alındı.

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA YÜZDE 76 ZAM

zam-1.jpg

Törende yapılan anlaşma ile tüm çalışanlara yüzde 76'lık bir zam yapıldı ve bu karar işçiler tarafından coşkuyla karşılandı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, törende yaptığı konuşmada yeniden aday olduğunu ve 5 sene daha belediyede çalışmak istediğini belirtti.

Çebi, belediye şartlarını ve kamu kurumlarının şartlarını değerlendirerek çalışanların memnuniyetini sağlamaya çalıştıklarını vurgulayarak, işçilerin mutlu olmalarını ve işlerine gönülden bağlı olmalarını istediklerini dile getirdi. Başkan Çebi'nin konuşması, işçiler tarafından alkışlarla karşılandı.

Törenin devamında Küçükçekmece Belediyesi temsilen Başkan Çebi ile sendika temsilcileri arasında toplu sözleşme imzalandı. İmza töreninin ardından Başkan Çebi, işçilerle birlikte halaylar çekerek mutluluklarını paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN