O ilimizde motosiklet yasağı! Gece saatlerine kadar devam edecek: Valilik duyurdu

O ilimizde motosiklet yasağı! Gece saatlerine kadar devam edecek: Valilik duyurdu

Şehir genelinde başlayan yoğun sağanak yağışların ardından ulaşım zorlukları yaşanmaya başladı. Valilik tedbir amaçlı; motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkmasını yasakladı. Gece saatlerine kadar devam edecek...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Çanakkale’de öğle saatlerini etkisini artıran sağanak yağış bölgede zorlu anlar yaşanmasına sebep oluyor.

GECE SAATLERİNE KADAR DEVAM EDECEK

İstanbul'da motokurye yasağı ne zaman kalkacak? Kuryeler çalışıyor mu? - Son Dakika Haberleri

Çanakkale Valiliği olumsuz hava şartları nedeniyle önlem aldı. Motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkması saat 14.30 ile 23.59 arasında tedbiren yasaklandı. Valilikten yapılan açıklamada, hava şartlarının daha da ağırlaşabileceği ve trafik güvenliğinin sağlanması adına bu tedbirin alındığı belirtildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Çanakkale İl genelinde devam eden olumsuz hava şartlarının daha da ağırlaşacağı değerlendirildiğinden 12.02.2024 Pazartesi (bugün) günü saat:14.30’dan Saat:23.59’a kadar motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkması tedbiren yasaklanmıştır”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN