O ilimizde okullara kar engeli! 8 Şubat’ta okullar tatil: Vali duyurdu

O ilimizde okullara kar engeli! 8 Şubat’ta okullar tatil: Vali duyurdu

Yoğun kar yağışının ardından kar kalınlığının 96 santimetreye ulaşmasıyla bölgede ulaşım zorlaştı. Vali duyurdu, 8 Şubat tarihinde okullar tatil olacak...

Ardahan kent merkezi ve bağlı köylerinde kar kalınlığının 96 santimetreye ulaşması üzerine, yetkililer 3. kez tatil kararı aldı. Vali Hayrettin Çiçek, yoğun kar yağışı ve tipinin ulaşımı olumsuz etkilediğini belirterek kararın alındığını duyurdu.

OKULLAR KAR NEDENİYLE TATİL EDİLDİ

Okullar bugün tatil mi? Okullar hangi illerde tatil edildi? İşte 12 Şubat (Bugün) tatil olan iller - Son Dakika Haberleri İnternet

Vali Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, il merkezi ve köylere kar tatili kararı verildiğini belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Ardahanlı hemşerilerim 5 ilçemizde belediye ekiplerinin ilçe içi yolları açması sebebiyle yarın eğitime engel bir durum yoktur. İl merkezindeki yollarımızda kar engeli devam ettiğinden öğrencilerimizin mağdur olmaması için tatil kararı aldık."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN