O ilimizden bedava toplu taşıma müjdesi! Belediye başkanı güzel haberi duyurdu: İlk 35 dakika tek kuruş ödemek yok

O ilimizden bedava toplu taşıma müjdesi! Belediye başkanı güzel haberi duyurdu: İlk 35 dakika tek kuruş ödemek yok

Toplu taşıma kullananlara o ilimizden bedava toplu taşıma müjdesi. Belediye başkanı güzel haberi duyurdu. Bu kapsamda toplu taşıma kullananlar ilk 35 dakikalık yolculukları boyunca hiçbir ücret ödemeyecekler…

O ilde toplu taşıma kullananlara güzel haber geldi. Belediye Başkanı başkanlığında bir araya gelen Belediye Meclisi, toplu taşımada ilk 35 dakikanın ücretsiz olacağı müjdesini verdi. İşte detaylar…

ARTIK TAMAMEN ÜCRETSİZ OLACAK

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un başkanlığında, Belediye Meclisi’nin aldığı karar kapsamında Erzincan Belediyesi sınırlarında toplu taşımada yapılan bütün güzergahlarda ilk 35 dakikada yapılacak tüm aktarmalı seyahatler ücretsiz olacak.

erzincan-toplu-tasima-1.jpg

Önceden %50 indirimli uygulanan bu ücretlendirme, alınan karar kapsamında artık ücretsiz hale getirildi.

Ayrıca yine Belediye Meclisi’nin aldığı karar kapsamında, toplu taşıma yapan şirketlere de belediye tarafından maddi destek sağlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN