Okuluna doğru gidiyordu! 17 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybetti

Okuluna doğru gidiyordu! 17 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybetti

Amasya’nın Suluova ilçesinde, okuluna doğru giden bir lise öğrencisine hafriyat kamyonu çarptı. Kazanın ardından 17 yaşındaki Hilal B. K., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Amasya'da okuluna doğru giden bir lise öğrencisine kamyon çarptı, genç kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İddialara göre, yarıyıl tatilinin ardından yeniden okulunun yolunu tutan Şehit Süleyman Aydın Kız İmam Hatip Lisesi öğrencisi 12. sınıf öğrencisi Hilal B. K.'ya Yeni Mahalle Salıpazarı mevkiinde karşıya geçtiği esnada Şevket G. yönetimindeki 05 FK 325 plakalı kamyon çarptı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın ardından olay yerine gelen acil sağlık ekipleri kanlar içindeki genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cansız bedeni polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Sürücü ise gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN