Operasyonda yatak bazasından çıktı: Anahtarlık gibi görünüyor ama...

Operasyonda yatak bazasından çıktı: Anahtarlık gibi görünüyor ama...

Adana'da silahlı saldırı hazırlığındakileri takibe alan emniyet güçleri, Ümit Yaşar K. ile oğlu Cemal K.’nin evine baskın düzenledi. Baskında evi didik didik arayan polis ekipleri, yatak bazasında örtülerin altına gizlenmiş, anahtarlık şeklinde 'suikast tabancası' ele geçirdi. Aramalarda mühimmat ve uyuşturucu madde de ele geçiren ekipler baba ve oğlu gözaltına aldı. Silahların kendine ait olmadığını iddia eden Cemal K., tutuklanırken babası adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adana'da Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Narlıca Mahallesi’ndeki müstakil bir evde çok sayıda ruhsatsız silah olduğu bilgisine ulaştı. Polis ekipleri, saldırı hazırlığında olduğu değerlendirilen Ümit Yaşar K. ile oğlu Cemal K.’nin evine operasyon düzenledi.

8282247.jpg

ANAHTARLIK GÖRÜNÜMLÜ 'SUİKAST TABANCASI'

Evde yapılan aramalarda yatak bazalarında örtülerin altına gizlenmiş anahtarlık görünümlü suikast tabancası, 1’i otomatik, 3 ruhsatsız tabanca, 79 mermi, çelik yelek, 3,7 gram taş kokain ile 8 kurusıkı namlusu ele geçirildi.

8282239.jpg

GÖZALTINA ALINDILAR

Gözaltına alınan ev sahibi Ümit Yaşar K. ile oğlu Cemal K. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

8282246.jpg

Emniyette, şüphelilerden Cemal K.’nin hırsızlık, çocuğun kaçırılması ve alıkonulması suçlarından 3 kaydı olduğu belirtildi.

8282242.jpg

Şüpheli baba ile oğul, sorgularında, silahların kendilerine ait olmadığını, kimin koyduğunu bilmediklerini öne sürdü.

8282243.jpg

BİR KİŞİ TUTUKLANDI

İşlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Cemal K. tutuklandı, Ümit Yaşar K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN