Otobüste maske tartışması: Ben takıyorsam siz de takacaksınız

Otobüste maske tartışması: Ben takıyorsam siz de takacaksınız

Kapalı alanlarda kaldırılan maske zorunluluğu sağlık kuruluşları ve toplu ulaşımda devam ediyor. Ancak vatandaşlarının çoğunun bu kurala uymaması tartışmaları da beraberinde getirdi. Son görüntüler ise Sivas'tan. İşte özel halk otobüsünde yaşanan maske kavgası.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koronavirüs Bilim Kurulunca kapalı alanlarda maske takma zorunluluğunun kaldırılmasıyla ilgili kararını açıklamış, vaka sayısı binin altına düşene kadar da sağlık kuruluşları ve toplu ulaşımda maske takmaya devam edileceğini belirtmişti. Ancak bu kural çoğunluk tarafından artık dikkate alınmıyor. Bu durum ise toplu ulaşım araçlarında zaman zaman tartışmaların yaşanmasına neden oluyor.

'BEN MASKE TAKIYORSAM, SİZ DE TAKACAKSINIZ'

Son olarak Sivas'ta Lojmanlar-Üniversite hattında çalışan özel halk otobüsü, tren garı yönüne seyir halindeyken yolculardan biri, maske takmayan diğer yolculara tepki gösterdi.

Maskesiz yolculara bağırmaya başlayan kimliği belirsiz kişiyi, otobüstekiler sakinleştirmeye çalıştı. Yolcu, tartıştığı kişilere, 'Ben maske takıyorsam, siz de takacaksınız' diyerek tepki gösterdi.

Tartışma, yolcunun otobüsten inmesiyle son bulurken, o anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN