Otomobilin çarptığı emekli öğretim üyesi hayatını kaybetti

Otomobilin çarptığı emekli öğretim üyesi hayatını kaybetti

Çanakkale'de yürüyüş yaptığı sırada bir aracın çarpması sonucu Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nden emekli 74 yaşındaki Prof. Dr. İbrahim Naci Güçhan hayatını kaybetti. Olayın ardından otomobil sürücüsünün gözaltına alındığı belirtildi. Öte yandan Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayımladı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi eski Rektör Yardımcısı ve Sinema Bölümü eski Başkanı Prof. Dr. Naci Güçhan, yaz tatilini geçirdiği Tavaklı köyünde yürüyüş yapmak üzere evden ayrıldı.

Mercan Y. (19) kontrolündeki otomobilin çarptığı Güçhan, olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobil sürücüsünün gözaltına alındığı öğrenildi.

Prof. Dr. İbrahim Naci Güçhan'ın bir dönem Anadolu Üniversitesinde rektör yardımcılığı yaptığı, İletişim Bilimleri Fakültesinde Sinema Bölüm Başkanlığı görevinde bulunduğu öğrenildi.

BÜYÜKERŞEN: SENİ UNUTMAYACAĞIZ NACİ HOCAM

Prof. Dr. İbrahim Naci Güçhan'ın ölümü üzerine Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de sosyal medya hesabı aracılığıyla bir taziye mesajı yayımladı. Büyükerşen, mesajında "Ülkemizin sinema alanındaki en değerli akademisyenlerinden, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nde büyük emekleri olan, sektörde çalışan birbirinden değerli isimlerin hocası, kıymetli dostum, Prof. Dr. Naci Güçhan'ı kaybettiğimizi üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve çok sevdiği öğrencileri başta olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Seni unutmayacağız Naci Hocam.." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN