Oy kullanmak isteyen depremzedeler için ücretsiz sefer: Ankara Valiliği duyurdu

Oy kullanmak isteyen depremzedeler için ücretsiz sefer: Ankara Valiliği duyurdu

Ankara Valiliği resmi sosyal medya hesabından 28 Mayıs günü oy kullanmak üzere memleketlerine gitmek isteyen depremzedeler için AŞTİ'den otobüs seferleri düzenleneceğini duyurdu.

Türkiye, 28 Mayıs'ta cumhurbaşkanını seçmek için ikinci kez sandığa gidecek. Ankara Valiliği ise seçime üç gün kalmışken, şehirde yaşayan depremzedeler için bir duyuruda bulundu. 11 kentten deprem bölgesine oy kullanmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz sefer düzenlenecek. Ankara Valiliği'nden gerçekleştirilen açıklamada 27 Mayıs 2023 cumartesi günü saat 15.00'ten itibaren Ankara'dan deprem bölgesine gitmek isteyen depremzede vatandaşlar için otobüs terminali AŞTİ'den otobüs seferleri düzenleneceği belirtildi.

AYNI OTOBÜSLERLE ANKARA'YA DÖNECEKLER

Otobüs seferleri Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Malatya ve Elazığ’a düzenlenecek.

Depremzede yurttaşlar, 28 Mayıs pazar günü oy kullandıktan sonra aynı otobüslerle Ankara'ya dönecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN