'Özür dilerim' yazılı pasta yaptırdı, yargılanmaktan kurtuldu

'Özür dilerim' yazılı pasta yaptırdı, yargılanmaktan kurtuldu

Ankara'da, kız arkadaşı B.Ö.'yü tehdit ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan A.B., uzlaşmayı kabul eden B.Ö.'nün öğretmen olarak görev yaptığı okula 'Özür dilerim' yazılı pasta gönderip, yargılanmaktan kurtuldu.

Başkentte anaokulunda görev yapan öğretmen B.Ö., geçen yıl kız arkadaşı A.B. ile tartıştı. A.B., tartışma sırasında iddiaya göre B.Ö.'yü tehdit etti ve hakarette bulundu. Ana sınıfı öğretmeni B.Ö. de Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Savcılık, A.B. hakkında 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından soruşturma başlattı.

'ÖZÜR DİLERİM' YAZILI PASTA YAPINCA...

Soruşturmayı yürüten savcılık, suçlamaların uzlaştırmaya tabi olması nedeniyle dosyayı Uzlaştırma Bürosu'na gönderdi. Uzlaştırmacı B.Ö. ve A.B. ile görüştü. B.Ö., sevgilisinin çalıştığı okula, öğrenci sayısı büyüklüğünde 'Özür dilerim' yazılı pasta göndermesi halinde şikayetinden vazgeçeceğini belirtti.

A.B. de bunu kabul ederek, 25 kişilik pasta yaptırdı. A.B. üzerinde kalp şekilleri bulunan, 'Özür dilerim' yazılı pastayı okula göndererek yargılanmaktan kurtuldu ve dava açılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN