Ramazan Bayramı öncesi mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması

Ramazan Bayramı öncesi mezarlıklarda temizlik  ve bakım çalışması

Burhaniye Belediyesi yıl boyu düzenli olarak yaptığı mezarlıklardaki bakım ve temizlik çalışmalarını Ramazan Bayramı öncesi yoğunlaştırdı.

Bayramda vatandaşların eş, dost ve akrabalarının kabir ziyaretlerini temiz ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirmeleri için, Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler belediye bünyesine bağlı olan mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmaları yapıyor.

İlçe genelindeki tüm mezarlıkları kapsayan çalışmalarda, yabani ot ilaçlama, bakım ve onarım çalışmaları son hızla devam ederken yabani otlar biçilip temizleniyor, ağaçlar budanıyor, mezarlık duvarları tadilat yapılıp boyanıyor. Mezarlıklarda ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmalarına da ayrı önem veren Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri hummalı bir çalışma gerçekleştirip mezarlıkları hazır hale getiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN