Ramazan Bayramı'nın son günü Eminönü hınca hınç dolu! O yoğunluk havadan görüntülendi: Adeta insan seli

İstanbul'da Ramazan Bayramı'nın ilk günkü sakinliği, yerini kalabalığa bıraktı! Pek çok noktada yoğun araç trafiği yaşanırken, Eminönü'nde ise insan trafiği yaşandı! İnsanlar adeta sel oldu taştı! İşte o kalabalık havadan görüntülendi...

Ramazan Bayramı'nın son günü, İstanbul Boğazı'nın güzel havasını değerlendirmek isteyen yerli ve yabancı turistlerin Eminönü'ne akın etmesine sahne oldu. Boğaz turu yapmak ve vapur seferlerinden yararlanmak isteyen turistlerin yoğunluğu, Eminönü'nde adım atacak yer kalmadığını gösteren kalabalık sahneler oluşturdu.

eminonu-bayram-1.jpg

Vapurların dolup taşmasıyla birlikte, havadan çekilen görüntülerde, Eminönü meydanında turistlerin adeta bir sel gibi akması görüntülendi.

TÜRKİYE'NİN FARKLI YERLERİNDEN GELDİLER

Sakarya'dan İstanbul'a bayram ziyareti için gelen Mustafa Öztürk, şehrin yoğunluğuna dikkat çekerek, Kadıköy'den sonra Eminönü'ne geldiklerini ve daha sonra Ortaköy'e kumpir yemek için geçeceklerini belirtti. İstanbul'un tarihi mekânlarının tadını çıkarmak için birçok yer gezilebileceğini ifade etti.

eminonu-bayram.jpg​​​​​​​

Bursa'dan bayram ziyareti için gelen Erol Pehlivanoğlu ise İstanbul'un güzelliğini vurgulayarak, Sultanahmet, Galata Köprüsü, Eminönü ve Mısır Çarşısı gibi önemli noktaları gezmek istediklerini dile getirdi. Otopark sorunu yaşandığını ancak deniz otobüsü veya metro gibi toplu taşıma araçlarıyla gelmenin daha uygun olabileceğini belirtti.

İstanbul'un tarihi ve turistik mekanlarının yoğun ziyaretçi akınına uğradığı Ramazan Bayramı'nın son gününde, şehirdeki canlı atmosfer herkesin dikkatini çekti.