“Ramazanın güzelliğini birlikte paylaşıyoruz”

“Ramazanın güzelliğini birlikte paylaşıyoruz”

Esenyurt’ta 43 mahalle muhtarı ve azalarıyla birlikte iftar programında bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Ramazanın güzelliğini bizimle beraber paylaştığınız için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız iyi ki Esenyurtluyuz.” dedi.

Esenyurt Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar programlarına devam ediyor. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Ramazanın sekizinci gününde Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programında ilçedeki 43 mahalle muhtarı, azaları ve aileleriyle bir araya geldi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda ilahiler söylendi, dualar edilerek oruçlar açıldı.

İftar programında yaptığı konuşmada Kahramanmaraş merkezli depreme değinen Bozkurt, “Yakında geçirmiş olduğumuz deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Orayı görmüş bir kardeşiniz olarak gördüm ki birliğin beraberliğin paylaşmanın yerini hiçbir şey tutmaz. Gerçekten zor anında yanında birini gördüğünde insan sanki dünya onunmuş gibi hissediyor. Umuyorum ki birliğimiz beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmasın. Allah bizi kötü günlerden uzak tutsun. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN