Rektörden öğrencilere 'vampir' uyarısı: Gece çok vampirler var, en az iki kişi yürüyün, birisi başkan olsun

Rektörden öğrencilere 'vampir' uyarısı: Gece çok vampirler var, en az iki kişi yürüyün, birisi başkan olsun

Üniversiteye yeni başlayan öğrenciler için düzenlenen programda konuşan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, özellikle gece saatlerinde 'vampirler' olduğunu belirterek, öğrencilerden en az iki kişi yürümelerini, birini 'başkan' tayin etmelerini istedi.

Karaman'da eğitim veren Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde, 1. sınıfa başlayan öğrenciler 'Yeni Kayıt Öğrencilerini Bilgilendirme' programı düzenlendi.

Programa katılan Rektör Prof. Dr. Namık Ak, bazı öğrencilerin akşam saatlerinde dersleri olduğunu ve geceleri dışarı çıkarken dikkatli olmalarını gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

"ÇOK VAMPİRLER VAR, EN AZ İKİ KİŞİ YÜRÜYÜN, BİRİ BAŞKAN OLSUN"

Uzun yıllar İstanbul'da yaşadığını ve 'vampirlikler' gördüğünü dile getiren Rektör Ak, şunları söyledi:

"Gerek kız öğrencilerimiz, gerekse erkek öğrencilerimiz olsun gece saatlerinde tabii oluyor. Bazı aydınlatmada sıkıntı olan yerleri, yapı işlerine söylemiştim. Aydınlatın ama öyle aydınlatın ki bütün iki lambayı bir anda yakmayın, gerekirse çapraz olarak tek lambayı yakarsın.

Önemli olan öğrencimizin yurda giderken, geçiş şeylerinde yürürken rahat önünü görebilsin ve fark edilsin. Zaten kameralarla takip ediliyor üniversite yerleşkemiz. Ona dikkat edin.

Hiç bilmediğin ve en az iki kişi olun. Bak bu İslami ilimlerdekiler bilirler, bir yere giderken en az iki kişi gidin ve birisi başkan olsun. Biri diğerine tâbi olsun. Hepimiz kendimizin başkanıyız ama bir yolculuğa çıkarken bile en az iki kişi gidin, yalnız olmasın. Çok vampirler var.

Ben İstanbul gibi bir yerden geliyorum. 42 yıl İstanbul'da kaldım. Oraya göre burada da vampirlikler var. Çok da sütten çıkmış ak kaşık falan değil. İstemediğimiz belki bazı olumsuz şeyler vakalar oldu mu? Oluyor. Netice itibariyle buna dikkat edin."

karamanoglu-mehmetbey-universitesi-rektoru-prof-dr-namik-ak-kimdir.jpg
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN