Rize'de beton mikseri bakkal dükkanının üzerine devrildi

Rize'de beton mikseri bakkal dükkanının üzerine devrildi

Rize'de sürücüsünün kontrolünden çıkan beton mikseri bakkal dükkanının üzerine devrildi. Olay sırasında dükkanın yanında bulunan bir kadın ile sürücü yaralandı.

Rize Çamlıhemşin'deki bir yol kenarında bulunan bakkal dükkanının üzerine beton mikseri devrildi. Edinilen bilgiye göre Hakan Kolçak kontrolündeki beton mikseri, aşırı hız ve yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yoldan çıktı. Aracın bakkal dükkanının üzerine devrildiği sırada bakkal önünde bekleyen Hatice Çavuşoğlu yaralandı. Bu sırada çevrede bulunan vatandaşlar da büyük tehlike atlattı.

2-002.jpg

Yaralı sürücü ile talihsiz kadın olay yerine gelen ambulanslarla Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bakkal dükkanı üzerine devrilen beton mikserini kaldırmak için çalışma başlatılırken, kaza nedeniyle yol 1 saat ulaşıma kapandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN