Rize'de görenleri şoke eden kaza: Otomobil havada asılı kaldı

Rize'de görenleri şoke eden kaza: Otomobil havada asılı kaldı

Rize'de, Yasemin Ç. adlı kişinin kullandığı otomobil takla attı. Takla atan araç 2 viyadük köprüsü arasındaki korkuluklarda asılı kaldı. Kazada sürücü Yasemin Çolak ile aracın içinde bulunan 4 yaşındaki kızı Ahsen Belis Çolak, polis ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Rize'de, seyir halinde giden bir otomobilin sürücüsü yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atan otomobil viyadükte asılı kaldı.

Karadeniz Sahil Yolu Rize şehir içi viyadüğünde, Yasemin Ç. (31) yönetimindeki 34 FDD 475 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

Daha sonra takla atan otomobil, iki viyadük arasındaki korkuluklarda asılı kaldı.

5991839.jpg

Kazada yaralanan sürücü Yasemin Ç. ile 4 yaşındaki kızı Ahsen Ç, polis ve sağlık ekiplerince asılı kalan otomobilden çıkarıldı.

5991837.jpg

ANNE VE KIZININ SAĞLIK DURUMU İYİ

Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırılan anne ve kızının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan polis, yolda yeni bir kazanın yaşanmaması için trafiğin kontrollü şekilde devam etmesini sağladı. Otomobil, vinç yardımıyla bulunduğu yerden alındı.

5991838.jpg

Yapılan incelemede, otomobilin ön tarafına korkuluk demiri saplanması sonucu 5 metre yüksekten düşmediği ve asılı kaldığı belirlendi.

Aracın kaldırılmasının ardından ulaşım yeniden çift şeritten sağlanmaya başlandı.

5991415.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN