Rize'de sağanak! 9 köy yolu ulaşıma kapandı

Rize'de sağanak! 9 köy yolu ulaşıma kapandı

Rize'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle heyelan meydana geldi. Heyelanda 9 köy yolu ulaşıma kapandı. Çalışmaların ardından yollar ulaşıma açıldı.

Rize'de etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, yaşanan heyelanlarda kapanan 9 köy yolu, yeniden ulaşıma açıldı. Kentte sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, yağışla birlikte Çayeli ilçesinde 7, Fındıklı ilçesinde ise 2 köy yolu, meydana gelen heyelanlar sonucu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri iş makineleri ile kapanan köy yollarını yeniden ulaşıma açtı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nden yapılan yazılı açıklamada, yağışların Çayeli ve Fındıklı ilçelerinin bazı köylerde olumsuzluklara neden olduğu belirtilerek, "Yağışlar sonrasında Çayeli ilçesine bağlı Ortaköy, Musadağı, Kestanelik, Zafer, Yeşilköy, Yenihisar ve Kaçkar köylerinde, Fındıklı ilçesine bağlı Sümer ve Derbent köylerinde heyelanlar meydana gelmiş ve söz konusu yollar ulaşıma kapanmıştır. Ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde sorumluluk alanımızdaki yollarda oluşan tüm olumsuzluklar giderilmiş ve ulaşım yeniden sağlanmıştır" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN