Rize'de silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Rize'de silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Rize'de iki grup arasında başlayan tartışma, bir anda silahlı kavgaya dönüştü. Kurşunların hedefi olan 1 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Polis ekipleri 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Rize'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, merkeze bağlı Yağlıtaş Mahallesi’nde dün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 grup arasında sebebi henüz belirlenemeyen nedenden çıkan tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.

Kurşunların hedefi olan Abdülkadir Kar, K.A. ve Y.A. yaralandı. Çevredeki vatandaşlar olayı 112 Acil Çağrı Servisine bildirdi. İHA'nın haberine göre; bölgeye gelen sağlık ekipleri Abdülkadir Kar'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralılar ise ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Silahlı kavganın ardından kaçan B.Ç. ve Ç.Y. isimli şahıslar ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN